Išči
Meni
 • Oblikovalska SMART ogledala

  • Vrhunska tehnologija
  • Vrhunska kakovost
  • Evropska proizvodnja

  Oglejte si ponudbo

5 dodatkov
Proizvodnja po meri
Vrhunska kakovost
Brezplačna dostava

Prva pametna naprava v vašem domu!

Uživajte v popolnem udobju z ogledalom SMART, ki je simbol praktičnosti, sodobnega dizajna in moderne tehnologije. Z ogledalom SMART spremenite svojo notranjost v nov in eleganten prostor. Uživajte pred ogledalom ob poslušanju glasbe ali najljubšega podcasta, gledanju filma ali branju jutranjih novic in dopisovanja. Revolucionarna kombinacija popolnega ogledala z najnovejšo tehnologijo.

Ogledalo SMART izpolnjuje več zahtev sodobnega življenja:

 • Popoln pogled v ogledalo zaradi osvetlitve LED
 • Eleganten dodatek vaši notranjosti
 • Učinkovito preživljanje časa pred ogledalom
 • Uporabniško udobje za vso družino

Vse aplikacije na enem mestu

Poslušajte glasbo ali najljubši podkast na Spotifyju, si oglejte naslednjo epizodo serije na Netflixu, se navdihujte z navodili za ličenje na YouTubu ali si med umivanjem zob otrokov oglejte kratko zgodbo na Disney+. Izkoristite številne  druge aplikacije, ki jih ponuja Google Play in v trenutkih pred ogledalom uživajte v polni meri!

Katero ogledalo SMART izbrati?

V kombinaciji s pametno ploščo ponujamo več modelov ogledal. V ogledala namestimo dve vrsti plošč, in sicer SmartPanel (Samsung) ali SmartScreen (Google chromecast). Vsak izdelek ponuja različne možnosti, ki so odvisne od vaših želja. Za primerjavo si oglejte našo preglednico.

Sprostitev v kopalnici na novi ravni

Z ogledalom SMART si po dolgem dnevu privoščite popolno sprostitev. Vroča kopel in vaša najljubša oddaja? Razkošje našega ogledala. Na kopalniškem ogledalu SMART lahko uporabljate svoje najljubše aplikacije, kot je Netflix in v popolnosti uživate v sprostitvi! Sprostite se lahko tudi s svojim najljubšim seznamom predvajanja, na katerega lahko shranite izbrane pesmi in podcaste.  Uživajte v kopalniškem ritualu in si vzemite nekaj časa zase.

Umivanje zob je prav tako zabavno!

Nepriljubljeno rutino spremenite v zabavno dejavnost. Z možnostjo predvajanja kratkih zgodb ali izobraževalnih videoposnetkov neposredno na pametni plošči v ogledalu bo umivanje zob postalo motivacijska dejavnost. Naše pametno ogledalo ustvarja okolje, ki otroke pritegne k procesu nege zob n jih lahko nauči tudi pomena dobre ustne higiene. Z našim pametnim ogledalom umivanje zob za otroke ne postane le opravilo, temveč tudi prijetna izkušnja, polna zabave in veselja. Uporabite lahko na primer aplikacijo Disney+.

Jutranji začetek v kopalnici

Bodite v stiku. Izkoristite vaš jutranji čas v kopalnici pred ogledalom k za spremljanje dogajanja v svetu. Poslušajte jutranje novice in dogodke neposredno iz ogledala na svoji najljubši platformi ali berite novice na platformah, kot je X.  Za boljše razpoloženje poslušajte svoje najljubše pesmi, ki vas bodo spravile v dobro voljo. Združite prijetno s koristnim - pridobite sveže informacije, medtem ko se pripravljate na dan. 

100-odstotni počitek z lastno nego

Ste izčrpani po napornem dnevu? Z ogledalom SMART boste lahko poskrbeli za večerno sproščanje. Popolno odstranjevanje ličil ob poslušanju sproščujoče glasbe. Na platformiSpotify boste našli številne sezname predvajanja, ki bodo ustvarili pravo sproščujoče spa vzdušje. Z nastavljivo osvetlitvijo ogledala LED boste dosegli idealne svetlobne pogoje, ki jih potrebujete. Z ogledalom SMART boste poskrbeli za idealno okolje za vašo lepoto.

Zvezdniška pričeska in popolno ličenje

Ali vas stranke obiščejo z jasno idejo o novi frizuri ali ličenju? Vse to lahko priročno preverite in si navdih ogledate neposredno preko naprave SMART, ki je vgrajena v ogledalo. Za to je na primer odlična aplikacija Pinterest. Že med delom lahko predvajate pesmi, znane filme ali serije. Ni pa nujno, da ste lastnik frizerskega salona ali umetnik ličenja, da bi cenili naše ogledalo SMART. Z našim učnim gradivom na Youtube si lahko pričarate popoln videz ličil. Ličenje in česanje las postane zabavno opravilo.

SmartPanel ali SmartScreen?

SmartScreen with Google Chromecast

Predvajajte glasbo in videoposnetke prek storitve Chromecast Google TV na vgrajenem 10-palčnem zaslonu SmartScreen v ogledalu Artalo. Aktivacija pametne naprave traja le nekaj minut z uporabo pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Z daljinskim upravljalnikom (ki je priložen ogledalu) lahko upravljate zaslon SmartScreen in preprosto zaženete storitve, kot so Netflix, HBO GO, YouTube ali Spotify. Veliko več aplikacij lahko preprosto prenesete v Google Play. Chromecast lahko upravljate tudi s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Ogledalo je opremljeno z vgrajenim zvočnikom bluetooth, obstaja pa tudi možnost priključitve zunanjih zvočnikov. Zrcalna površina na območju zaslona SmartScreen je popolnoma prozorna, zato boste videli jasno sliko.Pametna naprava potrebuje stalno napajanje z električno energijo. Če torej izberete možnost, da ogledalo priključite neposredno na elektriko, morate zanj zagotoviti drug stalen vir električne energije.

Samsung SmartPanel

Uživajte v vseh aplikacijah, ki so na voljo vGoogle Play na vgrajeni 10,4-palčni Samsungovi pametni plošči z zvočnikom Bluetooth v ogledalu Artalo. Poslušajte glasbo, gledajte filme in televizijske oddaje ali zjutraj preberite sveže novice.SmartPanel ima operacijski sistem Android in zaslon Full HD z ločljivostjo 2000 × 1200 px. Ogledalu SmartPanel je priloženo pisaloSamsung Pen, s katerim lahko ploščo priročno upravljate. Zahvaljujoč tehnologijii PLS lahko zaslon vidite iz vseh možnih kotov. Poleg tega je zrcalna površina na območju zaslona SmartScreen popolnoma prozorna, zato boste videli jasno sliko. Pametne naprave potrebujejo stalno napajanje z električno energijo. Če torej izberete možnost neposredne priključitve ogledala na elektriko, morate zanj zagotoviti dodaten stalni vir električne energije.

Specifikacija plošče SMART

Parameter Samsung SmartPanel SmartScreen with Google Chromecast
Proizvajalec Samsung Google - Chromecast
Velikost zaslona 10,5" 10"
Resolucija 2000 × 1200px (Full HD) 1280 × 800px (HD)
Zvočniki IVgrajeno v ogledalo in tablični računalnik,
možnost priključitve zunanjih zvočnikov
Vgrajeno v ogledalo,,
možnost priključitve zunanjih zvočnikov
Nadzor Pisalo Stylus Pen (priloženo), na dotik, 
prek aplikacije Samsung Flow
Krmilnik (vključen), glas, pametni telefon
Pritrjevanje Nadzorna vrstica (vklop/izklop in glasnost) na strani ogledala,
vključno z magnetno ploščico za pritrditev pisala
Voznik
Glasovni ukazi
Sprednja kamera ✓ (lahko se prikrije)
Wifi
Bluetooth
SIM
Razpoložljivost aplikacije Aplikacije, podprte s sistemom Android Aplikacija s podporo za Chromecast 4
Sistem Android Chromecast 4 (Android TV)
Notranji pomnilnik 64 GB 8 GB
Pomnilnik RAM 4 GB 2 GB
Priključitev zunanjih zvočnikov
Napajanje Stalno napajanje, ločen kabel Stalno napajanje, ločen kabel
Zrcaljenje Samo Android Samo Android
Medsebojno povezovanje pametnih telefonov Google Home, Google TV,
Samsung Flow
Aplikacija Google Home, Google TV

Oglejte si našo ponudbo ogledal SMART

Ali oklevate z izbiro? Z veseljem vam bomo pomagali. Kontaktirajte nas:

 

info@artalo.si

Gor